Moskou

Over ons

FirmCC is een scherpe, analytische en resultaatgerichte probleemoplosser met een no-nonsense mentaliteit. Zij opereert onafhankelijk en met respect voor regelgeving zonder de koers en het beoogde resultaat uit het oog te verliezen.

FirmCC is gesprekspartner op alle niveaus; geïnteresseerd, onderzoekend en oprecht mensgericht. FirmCC fungeert als begeleider, is in staat om mensen te betrekken en draagvlak te creëren. Ze is de gangmaker in het proces die mensen in beweging brengt om met plezier en toewijding toe te werken naar een gezamenlijk doel.

FirmCC is verbinder van mensen en organisaties en werkt zelf dan ook graag met partners die zij vanuit haar netwerk heeft leren kennen als personen of organisaties die qua achtergrond en identiteit aansluiten en aanvullende inhoudelijke kennis en ervaring hebben.

Kernwaarden

FirmCC functioneert op basis van:

  • Integriteit
  • Commitment
  • Duurzaamheid

en werkt graag voor opdrachtgevers waarbij dit aansluiting vindt.

Initiator

FirmCC b.v. is in april 2018 gestart door Stefan Hulman. Hij is CEO, oprichter en primus inter pares van FirmCC; de consultant onder de consultants waarmee hij samenwerkt ten behoeve van de vraagstukken die opdrachtgevers bij hem neerleggen.

Stefan Hulman  06-24303291  stefan@firmcc.com   

Wat anderen zeggen

I have known Stefan for a number of years now and collaborated with him on a number of projects. Stefan is a highly articulate professional who has an ability to think and plan strategically whilst simultaneously keeping a very keen focus on the practical and tangible aspects of business issues. Stefan is a very engaging individual who works well with others and easily adapts to situations. He is highly personable and brings his good humour as well as his business insights to projects.

Onder de leiding van Stefan Hulman is de Reisinformatiegroep 9292 getransformeerd van een traditioneel callcenter naar een moderne eigentijdse IT-organisatie waardoor in een sterk veranderende en competitieve sector/markt de rol van marktleider behouden kon worden. Naast visie, creativiteit en leiderschap zijn in de functie van algemeen directeur het managen van alle stakeholders (reizigers, opdrachtgevers, aandeelhouders en de politiek) key. Stefan heeft samen met zijn mensen (teamplayer) de extreme groei in de vraag naar (digitale) reisinformatie mogelijk gemaakt.

Ik heb bijna vijf jaar zeer prettig met Stefan gewerkt. Ik heb Stefan ervaren als een ambitieuze, snel schakelende bestuurder met zowel oog voor de dynamische, complexe buitenwereld als voor de eigen organisatie. In onze samenwerking stuurde hij op hoofdlijnen en gaf hij veel vertrouwen en ruimte voor eigen initiatief. Hij ging daar waar dat nodig was een discussie niet uit de weg en zette zijn humor in om zaken te relativeren. In deze samenwerking hebben we bij 9292 de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt.

Stefan heb ik leren kennen als een krachtige, vastberaden bestuurder. Uitstekend in staat om in een dynamische, complexe omgeving richting te geven.

Stefan is een opgewekte, gedreven bestuurder, die heldere taal spreekt. Hij is energiek, daadkrachtig, doelgericht, (be)stuurt op hoofdlijnen en heeft oog voor de omgeving. Stefan houdt van tegenspel, schakelt snel en relativeert met humor. Het is prettig samenwerken met Stefan.

FirmCC

FirmCC, The Committed Consultants company, is een dienstverlener in bestuur en organisatie. Het helpt organisaties met complexe managementvraagstukken om inzicht te krijgen en zaken in beweging te brengen, zodat zij optimaal ingericht raken om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden.

Voor wie

FirmCC is breed inzetbaar. In feite is elke organisatie waar veranderingen nodig zijn in de organisatie of de aansturing daarvan een potentiële opdrachtgever. Diensten zullen gezien de achtergrond van de initiatiefnemer waarschijnlijk met name aftrek vinden vanuit (semi-)overheden, het openbaar vervoer …

Waarom FirmCC

Ten opzichte van andere aanbieders onderscheidt FirmCC zich door haar identiteit. Opdrachtgevers ervaren de frisse blik van een buitenstaander met een schat aan kennis en ervaring. FirmCC functioneert op basis van integriteit, commitment en duurzaamheid; zowel in de vorm van het leveren van goed werk …